Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Огляд оновленого Volkswagen Caddy California

Компактний фургон Volkswagen Caddy послужив основою для версії під назвою California, яка значно розширює можливості власників щодо подорожей та виїздів на природу. Відносно не дорогий Caddy California ідеально підходить для сімейного відпочинку або подолання значних відстаней без необхідності зупинятися в готелях. Базова вартість Volkswagen Caddy California на європейському ринку складає 35 тисяч євро, але слід зауважити що замовлення необхідних опцій може значно підвищити ціну. Прийом замовлень на новий Caddy California стартує на початку літа цього року.

В базовому виконанні Caddy California отримає бензинову силову установку на 1,5 літра потужністю 112 к.с. та 6-ступеневу механічну коробку перемикання швидкостей. Більш дорога модифікація матиме 2-літровий турбодизель на 120 к.с. та 7-ступеневий робот DSG. В останньому випадку вартість автомобіля підросте до 40 тисяч євро, але завдяки меншій витраті палива така версія залишається актуальною для тих хто багато подорожує. Також за додаткові 1500 євро можна замовити варіант з більшою на 215 мм колісною базою. Доречи обидва варіанти фургона оснащені звичними кемпінговими аксесуарами.

У стандартному виконанні Caddy California є передньо приводним автомобілем, але пізніше виробник обіцяє додати до переліку опцій повнопривідну систему. Зовнішній вигляд оновленого Caddy має деякі відмінності від попередника, а саме світлодіодні фари, легкосплавні диски, панорамний скляний дах та вертикальні задні ліхтарі. Інтер’єр став виглядати набагато сучасніше та свіжіше. Використання сучасних сенсорних панелей та мультимедійної системи дало змогу розробити справді ефектний та цифровий простір. Серед опцій моделі California з’явилися такі цікаві фішки як двоспальне ліжко, міні кухня, посуд та складні кемпінгові стільці та стіл. Трансформація салону дозволяє розміститися чотирьом дорослим мандрівникам.

Крім переліку опцій до базового оснащення фургона увійшли кліматична установка, нова мультимедійна система, електричні дзеркала та система допомоги при маневруванні з причепом. За рахунок вдалих габаритних розмірів, кемпінг залишається звичайним автомобілем який можна використовувати не лише для подорожей. Відносно невелика вартість дає можливість придбати чудовий фургон з непоганим потенціалом для туризму….

 

08.04.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Огляд оновленого Volkswagen Caddy California

Політика конфіденційності